top of page

Global Education Teachers Summit Jamaica

Hoe lang ik na moest denken over de vraag of ik wilde komen spreken op de GET Summit in Jamaica? Ik denk ongeveer 0.1 seconde.

Keisha Thorpe, de winnares van de Global Teacher Prize, met wie ik in 2021 samen in de finale zat, organiseerde deze conferentie voor ruim 600 docenten uit Jamaica. Samen met mede finalisten Diana Rubio uit Mexico, Evans Odei uit Ghana, Jessica Lander uit USA, Ana Maria Stelman uit Argentie en veel andere inspirerende docenten vanuit de hele wereld én samen met Chantal Goedertier (leraar van het jaar speciaal onderwijs 2019) mochten wij de Jamaicaanse docenten inspireren en motiveren met onze verhalen.

Ik mocht praten over mijn 2 favoriete onderwerpen: Motivatie en Het Talentenpaspoort. Daarnaast mocht ik bij de openingsceremonie voor o.a. de minister van Onderwijs een gedicht voorlezen over Wat docenten nou écht doen.

Een mooi onderwijsevent, inspirerende docenten, geweldig land. Dankjewel voor deze bijzondere ervaring en hopelijk zie ik iedereen in 2024 weer!


Bekijk mijn gedicht tijdens de ceremonie, geinspireerd op Taylor Mali en Peter Heerschop: What teachers do - YouTubebottom of page